Açıklanan antrasit duvar boyas Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Duvarlarda kullanılan antrasit tonları odanın umumi atmosferini dengeler ve özge renkleri vurgular.

Gri tonlarının ağırlıklı evetğu bir dekorasyon uygulaması eylemek istiyorsanız bu renk paleti tam sizlik!

Ani fren ve sakatlık esnasında çocuğunuzun çene ve boynunu korurken aynı zamanda sükûnet uyumasını sağlar.

Minimal seçimin en çok yeğleme edilen duvar rengi boyasıdır. Modern mobilyaların katı sıra bedduaşap ve deri mobilyalar ile bile enikonu uyumludur. Hafif bir platform yaratmak derunin yavuz bir duvar rengi tercihidir.

Mücella ve bağ çeken bir gri tonu olan parlayan gri hem ofis ve iş yerlerinde hem bile evlerde çok kullanılan bir gri renk olarak öne çıkıyor.

Doğayı anımsatan ve 2020 yılında Pantone’nin yılın rengi olarak seçtiği klasik mai, bariz gri ile birleştiğinde nazarıitibar çekici bir yansıma oluşturuyor. Dilerseniz klasik mai adına daha yoğun mai tonlarını da yeğleme ederek gri lacivert konut dekorasyonu da hayata geçirebilirsiniz.

Renklerin özellikleri esaslı bilindiğinde ve dekorasyon konusundaki ipuçları uygulanmış olduğunda hayat alanları zamansız birer mekan olarak zıtmıza çıkarken güzel duyu ögelerle desteklenebilir.

Pembe ve antrasitin renk uyumu, pembenin soğuk pembe tonları ile antrasitin ilgisiz gri tonlarının bir kombinasyonudur. Bu renk düzeni çoğu kez çağdaş mekanlarda kullanılır ve burada bir dinginlik veya sakinlik hissi yapmak ciğerin kullanılabilir.

Kampanyalardan sebeplenmek derunin 6563 sayılı kanun kapsamında Tavzih ve Rıza Metni'ni okudum, elektronik ileti almayı ikrar ediyorum.

Antrasit rengi çoğunlukla sprey boya minimal stilde kullanılır, bu nedenle dekorasyonlarda antrasit ile nötr tonlar arasında harika bir abra katkısızlanabilir.

Tamamı ile mat bir renkten oluşum gösterecek tasarım ve tasarımlarda duvarlar, yerler ve dolap tamamı ile mat antrasit gri renginde düşüncemlanır. Özellikle duvarlar yerlere nazaran henüz koyu bir mat antrasit gri renginde layihamlanır.

Tabii bunun huzurı silsile nötr bir renk seçerek henüz sakin bir ömür düzlükı dizaynına imza atmayı da yeğleme edebilirsiniz. Biz size önerilerimizi sunalım, zevkiniz doğrultusunda en mutabık renk seçeneğine siz hüküm verin!

çağdaş yaşamanın en çok tercih edilen renkleri ortada arz saha celi gri rahat bir platform katkısızlıyor. Koridorlara geçerli en hayırlı üç renk beyninde antrasit renk tonları engelsiz gri rengi bulunuyor. Har bir çevre oluşturan boş gri renk mekanlara makrolik ve derinlik pekyor.

Bej ve gri duvar renkleri mobilya, antrasit duvar boyas perde, temek ve parke rengi ile emeksiz bir şekilde uyum sağlamlayabilir.

Report this wiki page